مصاحبه ی کاوه با شباهنگ

جمعه ٢٣ اسفند ۸۷ ، کاوه با برنامه شباهنگ در صدای آمریکا مصاحبه ی جدیدی خواهد داشت . این مصاحبه ساعت ۲۲ بوقت ایران بطور زنده پخش می شود .

Kaveh is having an interview with Channel VOA (Shabahang), on Friday March 13, 2009 at 10:30 am PST / 13:30 EST / 22:00 IRST

www.kavehyaghmaei.com ** www.kavehfans.com

/ 0 نظر / 7 بازدید